Unik Toolgloss behandling til at gøre værktøjet robust
Effektiv behandling af rust, ridser og lignende på værktøj

Toolgloss effektiviserer dit værktøj og gør det holdbart mange år frem

Toolgloss er en innovativ polérmetode, som optimerer dit værktøj ved at friske op i belægningen og fjerne alle spor af ridser, samtidig med at stålet eller aluminiummet får en flot glans.

Vi har adopteret Toolgloss teknikken fra vores tætte samarbejdspartner Hotec, som sikrer at vi er på forkant med al nyere teknologi indenfor området og kan optimere vores metoder løbende.

På den måde er vi på lige fod med det internationale marked og kan sikre det bedste resultat for vores kunder.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller Email Skriv venligst et telefonnummer

Unik polering for at sikre den bedste kvalitet

Funktionaliteten i dit værktøj er vigtig for at kunne servicere dine kunder effektivt og løse større projekter. Derfor bør ridser og rustet belægning behandles løbende, så værktøjet ikke bliver beskadiget eller forringes. .

Samtidig har du brug for et jævnt resultat, hvor alle elementer ser ensartet ud. Kun således vil dine redskaber se ud som fra ny og belægningen vil blive beskyttet effektivt mod fremtidig rust og ridser

Strukturering i højsædet for at sikre hurtig levering og et nøjagtigt resultat

Hos Hotec Polérteknik gør vi os umage med alle dele af et nyt projekt. Særligt finder vi den indledende proces vigtigt, hvor vi strukturerer projektet effektivt, for at sikre en ensartet proces.

Når arbejdet udføres ens hver gang, kan vi nemlig sikre at alle elementer, som vi leverer, har den samme glans og er blevet behandlet på samme måde.

Via den effektive struktur kan vi dermed kvalitetssikre vores arbejde og garantere hurtig levering.

Har du lyst til at høre mere om Toolgloss polering eller har du spørgsmål til udførelsen, er du altid velkommen til at Kontakt os.

Her kan vi også give dig effektiv sparring til den mest effektive polering til jeres behov. Vores specialister sidder klar ved telefonen.

Hotec Polérteknik har eksisteret siden 1999. Gennem årene har vi opnået solid erfaring med en bred vifte af opgaver for små som store virksomheder.

Vi er vant til de særligt komplekse opgaver, og nyder at tage fat på en udfordring. I 2009 fusionerede vi med det internationalt anerkendte selskab Hotec, som gør at vi kan tage imod større projekter og levere på kortere tid.

Vi klarer struktureringen af ethvert projekt, og vores effektive transportsystem tager sig af logistikken. Ved at have en ensartet proces, kan vi garantere et ensartet resultat hver gang. På den måde kan vi sikre vores høje standard til kvalitet samt hurtig levering.

Mere end
30 års erfaring

Medlem af
Dansk Industri og Forening af danske værktøjsfabrikanter

Vi dækker
Skandinavien, Tyskland og Holland