Professionel strukturering til ethvert behov
Få rengjort dine elementer effektivt, så de er klar til overfladebehandling

Strukturering af stål- og aluminiumsoverflader

Vi anvender strukturering (sandblæsning) til at rengøre stål- og aluminiumsoverflader, særligt for rust og malerrester, for derved at sikre, at materialet er klar til en sikker overfladebehandling. Her er det nemlig vigtigt, at elementet er helt rent – og fri for ridser og rust, så overfladen kan behandles jævnt.

struktureringen foregår forskelligt, alt efter hvad der skal behandles. Er der tale om mindre elementer eller værktøj, bliver det behandlet i vores kabine, hvor vi direkte håndterer emnet med blæseren i hånden.

Til grovere strukturering og større elementer foregår det i vores specialdesignede struktureringsrum.
Det bevarer sikkerheden og garanterer det gode resultat.

Sådan vælger vi det rigtige blæsemiddel

Der findes flere slags struktureringsmidler, og vi anvender forskellige alt efter hvad formålet er. Her er der forskellige krav alt efter hvilket ruhed man ønsker på den færdige overflade samt hvor stort elementet er.

Med vores skarpe øje og mange års erfaring er vi hurtige til at finde det rigtige middel til at sikre den bedste behandling til elementets behov.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller Email Skriv venligst et telefonnummer

Belægning af værktøj

Vi kan også tage os af overfladebelægning af værktøj. Her er der tale om en fintfølende proces, hvor det gælder om at være præcis.

Heldigvis er det vores speciale at være yderst nøjagtige og med fokus på de små detaljer. Derfor kan vi garantere solid belægning af værktøjet, til et flot resultat, der fjerner både rust og ridser.

Herefter kan I med fordel give værktøjet en solid Tool Gloss polering, for at opnå den mest solide kvalitet.

Effektiv strukturering for det bedste resultat

Ved hvert projekt har vi særligt fokus på den indledende fase. Der er her vi planlægger strukturen for projektet og forventningsafstemmer resultatet.

Således kan vi sikre en solid proces med et ensartet resultat. Samtidig kan vi via den effektive strukturering garantere hurtig levering.

Står du og mangler strukturering for at forberede overfladebehandling af jeres elementer?
Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak om jeres behov.

Hotec Polérteknik har eksisteret siden 1999. Gennem årene har vi opnået solid erfaring med en bred vifte af opgaver for små som store virksomheder.

Vi er vant til de særligt komplekse opgaver, og nyder at tage fat på en udfordring. I 2009 fusionerede vi med det internationalt anerkendte selskab Hotec, som gør at vi kan tage imod større projekter og levere på kortere tid.

Vi klarer struktureringen af ethvert projekt, og vores effektive transportsystem tager sig af logistikken. Ved at have en ensartet proces, kan vi garantere et ensartet resultat hver gang. På den måde kan vi sikre vores høje standard til kvalitet samt hurtig levering.

Mere end
30 års erfaring

Medlem af
Dansk Industri og Forening af danske værktøjsfabrikanter

Vi dækker
Skandinavien, Tyskland og Holland