Kvalitetssikret højglanspolering
Giv jeres overflader en jævn polering og lad jeres elementer holde sig rustfrie mange år frem

20 års erfaring med effektiv polering

Dine elementer har brug for jævn overfladebehandling og ensartet polering. Derfor har vi hos Hotec Polérteknik dygtiggjort os i netop at udvikle en effektiv strukturering, så processen er ens for hvert element, der bliver poleret.

På den måde vil kvaliteten hverken afvige eller variere, og du får et komplet professionelt resultat.

Hotec Polérteknik har eksisteret i over 20 år, og vi specialiserer os netop i solid højglanspolering, der holder dine overflader flotte og fri for rust de næste mange år frem.

Med et team af 15 kyndige medarbejdere, står vi klar til selv den mest komplekse udfordring.

Målemaskine

Polérteknik sikrer, at opgaverne bliver udført på et kvalitetsmæssigt højt niveau. Arbejdsprocessen kontrolleres løbende, ligesom der både er en grundig visuel og elektronisk kontrol i flere instanser. Der vedlægges dokumentation for udførte opgaver.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller Email Skriv venligst et telefonnummer

Vi har kapacitet til store som små virksomheder

Efter at vores virksomhed er fusioneret med tyske Hotec tilbage i 2009, har vi hænder og ekspertise til at udføre opgaver for de helt store virksomheder, og kan klare selv meget komplekse ordrer.

Vi brænder for de spændende udfordringer, hvor vi kan teste vores erfaring og kreative sind til at strukturere den bedste proces til at udføre opgaven. Udover at sidde inde med nogle af landets førende eksperter i polérteknik, har vi også et stærkt partnernetværk at trække sparring fra.

Fokus på nøjagtighed og lynhurtig levering

Vores team ønsker at levere det bedste resultat hver gang. Derfor er vi meget grundige i den indledende fase, hvor vi planlægger projektet i samarbejde med dig, og får forventningsafstemt forløbet.

For at kunne levere nøjagtig det I har behov for, er vi opmærksomme på hver del i processen, som skal sikre det gode resultat. Struktureringen af projektet spiller også en stor rolle, for at kunne garantere en hurtig levering af opgaven. Hertil har vi et effektivt transportsystem, som holder styr på logistikken.

Står I overfor et nyt projekt, hvor I kunne få brug for polérteknik? I er altid velkommen til at kontakte os  og få en uforpligtende samtale med vores team. Her kan vi give effektiv sparring og sammen brainstorme projektets udformning.

Hotec Polérteknik har eksisteret siden 1999. Gennem årene har vi opnået solid erfaring med en bred vifte af opgaver for små som store virksomheder.

Vi er vant til de særligt komplekse opgaver, og nyder at tage fat på en udfordring. I 2009 fusionerede vi med det internationalt anerkendte selskab Hotec, som gør at vi kan tage imod større projekter og levere på kortere tid.

Vi klarer struktureringen af ethvert projekt, og vores effektive transportsystem tager sig af logistikken. Ved at have en ensartet proces, kan vi garantere et ensartet resultat hver gang. På den måde kan vi sikre vores høje standard til kvalitet samt hurtig levering.

Mere end
30 års erfaring

Medlem af
Dansk Industri og Forening af danske værktøjsfabrikanter

Vi dækker
Skandinavien, Tyskland og Holland