Hvem er Hotec Polérteknik?
Her kan du læse om vores baggrund, samarbejdspartnere samt hvad vi beskæftiger os med til daglig

Over 20 års erfaring med højglanspolering og sandblæsning

Hotec Polérteknik har eksisteret siden 1999 og har gennem årene udviklet sig både i forhold til kapacitet til at håndtere store projekter, effektive polérmetoder samt samarbejdsnetværk.

I dag består virksomheden af 15 medarbejdere, som har mange års erfaring med polérteknik og som har oplevet en bred variation af projekter.

Heriblandt også særligt komplekse opgaver til større virksomheder. Vi er drevet af de udfordrende opgaver, og nyder at finde nye løsninger til enhver kompleksitet.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller Email Skriv venligst et telefonnummer

Tæt samarbejde med tyske Hotec

I 2009 fusionerede Polérteknik med den store internationale virksomhed Hotec som et initiativ til at udvide vores forretning.

Takket været fusionen har vi kapacitet til at tage hånd om større opgaver af højere kompleksitet, og vi kan samtidig garantere hurtigere leveringstid.

Samtidig oplever vi mere effektiv sparring, og kan på den måde nå nye højder med vores projektløsning.

Effektiv strukturering og tilpasning af hvert enkelt projekt

En af de vigtigste elementer i vores arbejdsgang er selve struktureringen af projektet. For at sikre et solidt og ensartet resultat ved hvert element, sørger vi for at opsætte en effektiv strukturering, som garanterer en kvalitetssikret proces, som giver det samme resultat hver gang.

Samtidig garanterer struktureringen et gnidningsfrit forløb for kunden samt hurtig levering.

Kompetente medarbejdere med bred erfaring

I vores team sidder vi inde med nogle af Danmarks førende eksperter inden for polérteknik. De har mange års erfaring og er gode til at tage effektive metoder i brug til at sikre det bedste resultat.

Samtidig er de ikke ræd for at tage imod en mere kompleks udfordring. Bag os har vi desuden et effektivt partnernetværk, som holder os stærke og kvalitetssikrede.

Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak om jeres behov til et kommende projekt. Vi er lutter øre og giver gerne en kop kaffe, mens vi brainstormer om de bedste løsninger.

Hotec Polérteknik har eksisteret siden 1999. Gennem årene har vi opnået solid erfaring med en bred vifte af opgaver for små som store virksomheder.

Vi er vant til de særligt komplekse opgaver, og nyder at tage fat på en udfordring. I 2009 fusionerede vi med det internationalt anerkendte selskab Hotec, som gør at vi kan tage imod større projekter og levere på kortere tid.

Vi klarer struktureringen af ethvert projekt, og vores effektive transportsystem tager sig af logistikken. Ved at have en ensartet proces, kan vi garantere et ensartet resultat hver gang. På den måde kan vi sikre vores høje standard til kvalitet samt hurtig levering.

Mere end
30 års erfaring

Medlem af
Dansk Industri og Forening af danske værktøjsfabrikanter

Vi dækker
Skandinavien, Tyskland og Holland