Kontakt os
Her kan du finde vores kontaktoplysninger og få effektiv sparring til jeres behov

Brug for kyndig rådgivning til jeres næste projekt?

Står du og har brug for polérservice af en større afdeling i virksomheden eller på værkstedet? Så kan det involvere en hel del planlægning. Måske har du brug for rådgivning i hvilken polérteknik der er mest effektiv til jeres behov? Bare rolig, vi sidder klar til at give jer kyndig sparring i at komme godt fra start og vælge den bedste polérteknik.

Hør mere om vores polérteknik

Har du spørgsmål til hvordan vores polérteknik fungerer? Vi svarer meget gerne på spørgsmål og uddyber yderligere om de forskellige metoder vi anvender for at give det bedste resultat. Kontakt en af vores specialister herunder og bliv klogere.

HOTEC POLERTEKNIK ApS

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller Email Skriv venligst et telefonnummer

Hotec Polérteknik har eksisteret siden 1999. Gennem årene har vi opnået solid erfaring med en bred vifte af opgaver for små som store virksomheder.

Vi er vant til de særligt komplekse opgaver, og nyder at tage fat på en udfordring. I 2009 fusionerede vi med det internationalt anerkendte selskab Hotec, som gør at vi kan tage imod større projekter og levere på kortere tid.

Vi klarer struktureringen af ethvert projekt, og vores effektive transportsystem tager sig af logistikken. Ved at have en ensartet proces, kan vi garantere et ensartet resultat hver gang. På den måde kan vi sikre vores høje standard til kvalitet samt hurtig levering.

Mere end
30 års erfaring

Medlem af
Dansk Industri og Forening af danske værktøjsfabrikanter

Vi dækker
Skandinavien, Tyskland og Holland